1 %

Bastak

BİZE ULAŞIN

KATKI MADDELERİ

Ürün No:01

Purmix C

6-20 g/50 Kg Un

* Orta kuvvetteki unları geliştirir.

* Yoğurma süresi yetersizliğinde bile hamurdan

   tam sonuç alınır.

* Hamurun işlenebilirliğini artırır.

* Yumuşak kabuk oluşumu sağlar.

Ürün No:02

Purmix L

6-20 g/50 Kg Un

* Orta kuvvetteki unları geliştirir.

* Hamurun fermentasyon toleransını artırır.

* Hamurun su kaldırma kapasitesini artırır.

Ürün No:03

Purmix M

5-18 g/50 Kg Un

* Ekmek renginin beyazlamasını sağlar

* Hamurun elastikiyeti artmaktadır.

* Hamur verimini artırır. Yani birim undan

alınan hamur miktarı artmaktadır.

Ürün No:04

Purmix P

4-18 g/50 Kg Un

* Ekmek kabuğunun elastikiyetini artırır.

* Ekmek renginin beyazlamasını sağlar.

* Hamurun toleransını artırmaktadır.

* Hamurun işleme özelliklerini artırmaktadır.

Ürün No:05

Purmix R

3-18 g/50 Kg Un

* Ekmekte hacim ve doku gelişiminin artırılması.

* Hamurun gözenek yapısını geliştirir,

homojen bir gözenek yapısı olur.

* Hamurun işleme özelliklerini artırır.

* Hamurun gaz tutma kapasitesini artırır.


Ürün No:06

Purmix S

3-16 g/50 Kg Un

* Zayıf unları geliştirir.

* Hamurun kabarma miktarını artırmaktadır.

* Hamur yoğurma esnasında yapılabilecek

hataları ortadan kaldırır.

* Su tutma kapasitesini artırır.

Ürün No:07

Purmix T

1-16 g/50 Kg Un

* Zayıf unları geliştirir.

* Hamurun kabarma miktarını artırmaktadır.

* Hamurun ekmek verimini artırmaktadır.

* Hamurun gaz tutma kapasitesini artırır.

Ürün No:08

Sünekat AD

8-20 g/50 Kg Un

* Zayıf ve orta kuvvetteki unların

geliştirilmesinde kullanılır.

* Süne tahribatını önler

* Hamurun direncini artırır.

Ürün No:09

Sünekat AL

8-18 g/50 Kg Un

* Zayıf ve orta unların

geliştirilmesinde kullanılır.

* Süne tahribatını önler

* Hamurun gaz tutma kapasitesini artırır.

* Ekmeğin bıçak açmasını sağlar.

 

 

Ürün No:10

Sünekat AK

6-18 g/50 Kg Un

* Zayıf unların geliştirilmesinde kullanılır.

* Süne tahribatını önler

* Hamurun yoğurma süresinin uzatılmasını sağlar.

* Ekmek hacminin artmasını sağlar.

* Ekmeğin bıçak açmasını sağlar.

Ürün No:11

Sünekat AR

4-18 g/50 Kg Un

* Zayıf unların geliştirilmesinde kullanılır.

* Süne tahribatını önler

* Hamurun fermentasyon toleransını artırır.

* Ekşi hamur kullanımından tasarruf sağlar.

Ürün No:12

Sünekat AS

3-16 g/50 Kg Un

* Zayıf unların geliştirilmesinde kullanılır.

* Süne tahribatını önler

* Ekmeğin gözenek yapısını düzenler

* Hamurun gaz tutma kapasitesini artırır.

* Hamurun enerjisini artırır.

Ürün No:13

Sünekat AT

2-14 g/50 Kg Un

* Zayıf unların geliştirilmesinde kullanılır.

* Süne tahribatını önler

* Hamurun gluten yapısını kuvvetlendirir.

* Hamurun protein bağlarğnı kuvvetlendirir.

* Hamurun gaz tutma kapasitesini artırır.

 

Ürün No:14

Slash 1000

8-18 g/50 Kg Un

* Hamurun stabilitesini artırır.

* Fermentasyon toleransını artırır.

* Süne tahribatını önler.

Ürün No:15

Slash 2000

6-15 g/50 Kg Un

* Hamurun stabilitesini artırır.

* Fermentasyon toleransını artırır.

* Hamurun yoğrulmaya karşı toleransını artırır.

Ürün No:16

Slash 3000

4-14 g/50 Kg Un

* Hamurun stabilitesini artırır.

* Hamurun direncini artırır.

* Hamurun gaz tutma kapasitesini artırır.

Ürün No:17

Slash 4000

2-14 g/50 Kg Un

* Hamurun stabilitesini artırır.

* Hamurun gaz tutma kapasitesini artırır.

* Unun olgunlaşmasını hızlandırır.

Ürün No:18

Slash 5000

1-12 g/50 Kg Un

* Unun olgunlaşmasını hızlandırır.

* Hamurun gaz tutma kapasitesini artırır.

* Ekmeğin hacmini artırır, raf ömrünü uzatır.

 

 

Ürün No:19

Slash 6000

1-10 g/50 Kg Un

* Unun olgunlaşmasını hızlandırır.

* Ekmeğin gözenek yapısını homojenize eder.

* Hamurun gaz tutma kapasitesini artırır.

* Ekmeğin raf ömrünü uzatır.

Ürün No:20

Arkat E10

0.5-18 g/50 Kg Un

* Hamurun yoğurma toleransı artar.

* Hamurun elastikiyetini artırır.

* Hamurun işlenebilirliğini artırır

Ürün No:21

Arkat E25

0.5-15 g/50 Kg Un

* Hamurun yoğurma toleransı artar.

* Hamurun elastikiyetini artırır.

* Ekmeğin hacmini artırır.

Ürün No:22

Arkat E40

0.5-13 g/50 Kg Un

 

* Orta kuvvetteki unlarda kullanılır.

* Hamurun enerji değerini yükseltir.

* Ekmeğin kabuk kalınlığını azaltır.

* Yogurma süresinin kısaltılmasını sağlar.

Ürün No:23

Arkat E50

0.5-10 g/50 Kg Un

* Orta kuvvetteki unlarda kullanılır.

* Az miktardaki süne tahribatını önler.

* Yoğurma süresinin kısaltılmasını sağlar.

* Fırınlardaki işleme hatalarını en aza indirger.

Ürün No:24

Arkat E60

0.5-8 g/50 Kg Un

* Orta kuvvetteki unlarda kullanılır.

* Ekmeğin içinde küçük homojen gaz odacıkları yapar.

* Fırın aşamasında ekmeğin içini boşaltmasını sağlar

* Ekmeğe süngerimsi bir yapı kazandırır.

 

Ürün No:25

Arkat E100

0.5-6 g/50 Kg Un

* Hamurun gözenek yapısını geliştirir,

homojen bir gözenek yapısı olur.

* Hamurun işleme özelliklerini artırır.

* Hamurun gaz tutma kapasitesini artırır.

 

Ürün No:26

Armix 5000

5-20 g/50 Kg Un

* Hamurun elastikiyetinin artırır

* Kabarma miktarını artırır

* Hamurun gevşemesini sağlar.

* Hamurun kurumasını önler.

 

Ürün No:27

Armix 6000

5-18 g/50 Kg Un

* Hamurun elastikiyetini artırır.

* Kabarma miktarını artırır.

* Yoğurmada yırtılma ve parçalanmaları önler.

* Ekmek kabuğundaki çatlama ve dökülmeleri önler.

Ürün No:28

Armix 10000

3-17 g/50 Kg Un

* Kuvvetli unların işlenebilirliğini artırır.

* Hamurun direncini azaltır.

* Hamurda oluşacak gaz miktarını artırır.

* Yoğurma süresinin kısaltılmasını sağlar.

* Parlak, canlı renkte kahverenkli kabuklar elde edilir.

Ürün No:29

Armix 60000

2-16 g/50 Kg Un

* Kuvvetli unların işlenebilirliğini artırır.

* Hamurun gaz miktarını artırır.

* Ekmekte kabuk kalınlığını azaltır.

* Unlarda eksik olan enzim aktivistesini dengeler.

* Uzama özelliklerini iyileştirir.

Ürün No:30

Armix 80000

2-14 g/50 Kg Un

* Hamurun elastikiyetini artırır

* Kabarma miktarını artırır

* Hamurun direncini azaltır

* Ekmekteki bayatlamayı ve kırıklanmayı önler.

Ürün No:31

Armix 105000

1-10 g/50 Kg Un

* Hamurun elastikiyetini artırır.

* Kabarma miktarını artırır.

* Yoğurmada yırtılma ve parçalanmaları önler.

* Ekmek kabuğundaki çatlama ve dökülmeleri önler.

 

Ürün No:32

Armix 120000

1-8 g/50 Kg Un

* Çok kuvvetli unların işlenebilirliğini artırır.

* Ekmek kabuk renginin kahverengi olamasını sağlar.

* Hamurun direncini azaltır.

* Bayatlama ve kırıklanmayı önler.

* Hamura kolay şekil verilebilme özelliğini artırır.

 

TEKLİF AL

Katkı Maddeleri